Ihrisko MPČĽ

Dnes sa slávnostne strihala páska na novom multifunkčnom ihrisku pri ZŠ a MŠ MPČĽ. Je to skvelá správa nie len pre deti zo školy a škôlky, ale aj pre širokú verejnosť, ktorá ho bude môcť využívať.
Ihrisko vzniklo na podnet obyvateľov počas verejnej diskusie k inému projektu, ktorý tam mesto plánovalo realizovať. Teší ma, že verejné diskusie k veľkým investičným akciám, ktoré som inicioval, prinášajú osoh. Vedenie mesta vďaka nim vie pripravovať kvalitné projekty, ktoré sú v súlade s požiadavkami obyvateľov. Verím, že ihrisko bude dlhodobo slúžiť malým i veľkým športovcom a možno na ňom vyrastú talenty, ktoré budú naše mesto reprezentovať na vrcholovej úrovni.
Z pozície poslanca za obvod Mazorník i člena Rady školy sa touto cestou chcem zároveň úprimne poďakovať primátorovi, kolegom poslancom, zamestnancom mesta, vedeniu ZŠ a MŠ, zhotoviteľovi a všetkým čo sa podieľali na realizácii tohto projektu. Vďaka dobrej spolupráci sa podarilo vytvoriť miesto, kde deti i dospelí budú môcť rozvíjať svoje talenty a zmysluplne tráviť voľný čas. Verím, že takáto dobrá a konštruktívna spolupráca bude pokračovať aj naďalej, lebo len vďaka nej sa nám dlhodobo darí napĺňať požiadavky obyvateľov a robiť Brezno krajším a lepším miestom pre život.